Carhartt skovmandsskjorter

I dag er en carhartt skovmandsskjorter blevet meget populær, og det skyldes måske dens meget brede anvendelsesområde, og kombinationen af det praktiske med det elegante. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad den skal bruges til. Uanset om din stil er afslappet eller til den mere casual side, kan en skovmandsskjorte være et godt match. Skovmandsskjorten kan du også bare lade stå åben uden over en t-shirt til et par fede jeans.

Bredt udvalg af skovmandsskjorter fra Carhartt

Her på siden kan du finde skovmandsskjorter fra Carhartt, som gennem årtier har været manges foretrukne skovmandsskjorte. Du finder dem med ternet mønster, og både med og uden inderfor. Vores skovmandsskjorter med for er genial til næste gang du skal et smut ud i naturen, eller fra hoveddøren og ud til bilen.

Carhartt laver både klassiske work, denim, bomuld og plain skovmandsskjorter, og du kan finde alle her. Carhartt skjorter kan bruges i mange forskellige typer erhverv og i sidste ende vælger du selv hvilken en der passer til dig. En Carhartt skjorte er også genial som hverdagsskjorte. Den garanterede holdbarhed sikrer dig igennem hele dagen, og skal den kunne lidt ekstra, så kig efter vores Rugged Flex. Så er du også garanteret ekstra bevægelsesfrihed. 

Hvordan er størrelsen på en carhartt skovmandsskjorte?

Carhartt er et amerikansk brand, og derfor kan du af og til gå en størrelse ned – end hvad du normalt bruger. Mange Carhartt skjorter er bygget med lidt ekstra længde, som giver en kæmpe bevægelsesfrihed, når du enten arbejder eller er aktiv i skjorten. Du er dermed fri for at skjorten kravler op. 

Carhartt skovmandsskjorter både til arbejde og fritid

Skovmandsskjorten er et oplagt valg, hvis du kan lide at være aktiv ude i det fri. Den er stilsikker, og du kan vælge at have den på ude i vildmarken, men også som formel beklædning og i hverdagssammenhænge. Den er ikke længere forbeholdt nordamerikanske skovhuggere. 

Carhartt skjorter er høj kvalitet, og designet til alt slags arbejde. En skjorte kan typisk være et alternativ til en t-shirt / hættetrøje kombination, men hvor du ønsker et lidt mere pænt look. Du kan købe både kortærmede og langærmede skjorter. En ensfarvet arbejdsskjorte fra Carhartt er typisk i materialet polyester og bomuld, som gør den slidstærk. Skal du svejse, vil en 100% bomulds skjorte fra Carhartt være det ideelle valg. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.