Carhartt shorts

Hos Feiber finder du et bredt udvalg af Carhartt shorts i adskillige farver og i alle størrelser. Her på siden finder du shorts, som er perfekte til sommer eller når vejret tillader at skifte de lange bukser ud. Du finder blandt andet vores populære cargo shorts, som kan bruges til hverdag, på arbejde eller når du skal ud i naturen. Fælles for alle Carhartt shorts, er en slidstærk kvalitet, en utrolig behagelig pasform, gode funktioner samt et utrolig flot design. Du kan finde Carhartt shorts som er udviklet med teknologier, hvor funktionalitet er i højsæde. 

Carhartt shorts i slidstærk kvalitet

Er du på udkig efter Carhartt shorts i slidstærk kvalitet og med en utrolig behagelig pasform, så er du kommet til det rigtige sted. Alle vores shorts er lavet i slidstærke materiale, som sikrer en lang levetid selv efter mange vaske. Vælger du at investere i et par Carhartt shorts, vil du bestemt ikke fortryde det. Du vil nemlig opleve at dine shorts holder, selv efter mange vaske. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, og det mener vi heller ikke at du skal. Flere af vores shorts er desuden Cordura ®  forstærket ved udsatte områder såsom lomme kanterne. 

Funktionelle Carhartt shorts

Du finder shorts med teknologier og funktionaliteter som hjælper dig på varme sommerdage og når du skal være aktiv ude i naturen. Vi har shorts som er svedtransporterende, hurtigtørrende og med stretch for bedre bevægelighed. Flere af vores shorts er udviklet med Carhartt Force ® teknologi, som bidrager til en svedtransporterende, hurtigtørrende samt smudsafvisende overflade. Vi skifter ofte til shorts, når vejret bliver for varmt. Her vil det være fordelagtig med en teknologi som Force ®, da den bekæmper sved og er hurtigtørrende. På den måde skal du ikke bekymre dig om at svede eller have det for varmt. Vi har også flere shorts som indeholder Carhartt Rugged Flex ® teknologi. Det sørger for at du kan bevæge dig frit, da stoffet indeholder en smule stretch. Skal du ud i naturen eller i skoven, vil det være en fordel at vælge et par shorts med Rugged Flex ® teknologi. Med øget bevægelsesfrihed, behøver du ikke at holde dig ikke tilbage fra dine udendørs aktiviteter. 

Moderne Carhartt shorts til din stil

Uanset om du er på udkig eftet et par moderne arbejdsshorts, håndværkershorts, klassiske shorts eller shorts med hængelommer, så kan du være sikker på at finde noget det passer til dig, dit behov og din stil. Vi har et stort udvalg af shorts, som er perfekt til hverdagsbrug, når du skal ud og gå med hunden eller hvis du skal ud i naturen. Du finder Carhartt shorts i flere farver samt størrelser. De fleste af vores shorts kommer i neutrale farver eller farver som egner sig til outdoor.  Ønsker du shorts med lommer, så har vi heldigvis også en del til dig. Du kan finde Carhartt shorts med hængelommer, sidelommer, baglommer samt mobillommer. Lad dig inspirere af vores store udvalg af Carhartt shorts i høj kvalitet og med en perfekt pasform. 

Samme gode funktioner som du kender fra dine Carhartt bukser

Er du en flittig bruger af vores Carhartt bukser, så kan du måske finde dem som shorts. Vælger du at skifte dine lange bukser ud med shorts for en stund, skal du altså ikke gå på kompromis. 

I vores udvalg af Carhartt shorts finder du de samme gode funktioner, som du kender fra dine Carhartt bukser. Mange af vores Carhartt shorts er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappet pasform og føles utroligt behagelige at have på. Gå på opdagelse her på siden og find de perfekte shorts, som passer til dig og dit behov. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.