Hverdagstøj

Hos Feiber finder du tøj til din hverdag fra blandt andet Carhartt. Tøjet er funktionelt, har et klassisk elegant design og har fokus på komfort. Det kan bruges som både arbejdstøj eller som del af dagligdagen uden for arbejdslivet. For med de brands vi fører hos Feiber, vises det let, hvordan arbejdstøj og mode sagtens kan gå hånd i hånd. De gode kvalitetsmaterialer produkterne er lavet af, gør at tøjet kan holde i lang tid og samtidig bevare sit gode udseende.

Produkterne du finder her, kommer i materialer, der er med til at sikre en god bevægelsesfrihed. Der gør, man frit kan bevæge sig rundt i hverdagen, uden at skulle tænke på tøj der klemmer og strammer. Produkterne er utrolig behagelige at have på. De kommer i et blødt og åndbart materiale. Der er ofte store rumlige lommer i tøjet, hvor du kan opbevare alt dit grej. Under Carhartt brandet finder du flere avancerede teknologier med forskellige mange egenskaber. Det gør klæderne funktionelle i forhold til hårdt arbejde og til de skiftede vejrforhold, vi oplever i Danmark. Her finder du teknologier som Force Fast Dry, der sørger for transportere sveden på varme og udfordrende dage. Du kan også finde Rugged Flex der kommer med stretch i stoffet, der giver en optimal bevægelsesfrihed i produktet til de krævende arbejdsdage.

Under hvert af de enkelte produkter i kategorien hverdag, kan du se, hvilke egenskaber de individuelle produkter indeholder. Dermed kan du let finde det, du søger efter eller lade dig inspirere.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.