Carhartt kedeldragt

Carhartts kedeldragter er det perfekte valg for dem, der søger et stykke arbejdstøj, der kan holde til hårde arbejdsforhold. Carhartts arbejdstøj er kendt for at særligt robiste og holdbart, som kan holde til mange ganges brug. Kedeldragterne er fremragende når man arbejder i modstridende vejr, da den holder dig varm, holder vandet ude og er behagelig at have på. Når du køber kedeldragter fra Carhartt er du derfor garanteret et piece, der er fremstillet af højkvalitets materialer. Se vores udvalg af kedeldragter fra Carhartt herunder.

Modstandygtigt arbejdstøj til koldt vejr

Kedeldragter er designet til at beskytte dig mod koldt vejr og vind. Ved købet af Carhartts washed duck kedeldragt får du en varm kedeldragt i 100% bomuld, som giver dig en god bevægelsesfrihed under dit arbejde. Den er derfor nem at bevæge sig i, uanset om du skal løfte tunge genstande eller arbejde i stående stilling. På dragten findes et stort antal af lommer, som både inkluderer bryst-, inder- og udvendige lommer med både velcro- og lynlås lukning. Alt i alt er kedeldragten et godt valg for dem, der søger et stykke arbejdstøj ideel til arbejde udendørs som er behageligt at have på. 

Ekstra udstyr til din kedeldragt fra Carhartt

På dragten kan monteres en hætte, som kan beskytte dig ekstra med kraftig vejr og vind. På Carhartt washed duck kedeldragten kan Carhartt washed duck hætte anvendes. Når hætten skal påmonteres, gøres det gennem den påsyede knap-lukning. Med denne hætte beskytter dit hovedet og nakken for koldt vejr. Den er også særlig nyttig, hvis du arbejder i et miljø hvor der er stærk vind, da den beskytter mod at få kolde ører og nakke. Hætten kan købes i en farve, som matcher din kedeldragter fra Carhartt.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.