Carhartt skuldertaske

Leder du efter en Carhartt skuldertaske, så du landet det helt rigtige sted. Hos Feiber finder du nemlig et bredt udvalg af Carhartt tasker herunder skuldertasker. De fleste af vores tasker er udviklet med Rain Defender teknologi, som giver en vandafvisende overflade. Med andre ord, du kan være sikker på at dine ting vil være beskyttet hvis du vælger en Carhartt taske. En Carhartt skuldertaske kan bruges til både arbejds- eller hverdagsbrug. Vi ser også at nogle vælge at bruge dem som skoletaske, da der er plads til computer og diverse mapper i vores store Carhartt skuldertaske. Find din favorit Carhartt taske her på siden.

En carhartt taske til dit individuelle behov

Hos Feiber har vi et stort udvalg af Carhartt tasker til både mænd og kvinder. Vi har både tasker til hverdag, til arbejde og til outdoor når du skal ud og udforske verden. En taske er et praktisk valg, så du passer på dine ting og undgår at tabe dem ud af dine lommer. Ønsker du en mindre skuldertaske eller blot en toilettaske, så har vi her på siden et stort udvalg af tasker. Vores Carhartt tasker, kommer i mange farver og former. Du kan derfor være sikker på at finde en taske, som passer til dig og dit behov. Du kan finde alt fra Carhartt skuldertasker til bæltetaskr og rygsække. Uanset hvad du har behov for, så kan du finde det hos Feiber.

Store og mindre tasker til dine ejendele

Ligemeget om du mangler en stor rummelig taske eller en mindre kompakt – men praktisk taske, har Feiber en taske til dit behov. Efterspørger du en stor taske, hvor der kan være plads til alt fra computer, værktøj, til tøj og lign. – så se Carhartt Legacy Utility duffel bag. Med denne duffel bag slipper du for besværet med at bære rundt på flere tasker, da denne har en kapacitet på 25 liter, som gør den egnet til både hverdags- og arbejdsbrug. Udover en stort hovedrum, er tasken udstyret på ti indvendige netlommer og en tredobbelt hovedsøm. Tasken kan bådebæres over skulderen eller håndholdt. Har du behov for en mindre, holdbar men rummelig taske, så anbefales Carhartt legacy tool skuldertaske. Med en kapacitet på 16 liter har du stadig plads til din computer eller værktøj. Skuldertasken gør den særlig egnet som værktøjstaske med sine 11 indvendige rum og inderlommer.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.