Carhartt cap

Er du på udkig efter den helt perfekte Carhartt cap, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Feiber finder du et bredt udvalg af Carhartt caps i forskellige farver og former. Vi har caps både til mænd og kvinder. Med en Carhartt cap er du altid sikker på beskyttelse på toppen.. Fra regnvejrsdage og solrige stråler, til kraftig vind og alt derimellem. Vores Carhartt caps sikrer, at du altid er beskyttet og komfortabel. Vores store udvalg gør at vi har noget til enhver smag. Uanset om du ønsker en Carhartt cap med logo eller uden et stort logo, kan du være sikker på at finde den helt rigtige cap som passer til dig, dit behov og din stil. 

Fuldend din stil med en moderne Carhartt cap

En cap er altid stilfuldt og fungerer ofte som prikken over i’et til dit outfit. Med vores Carhartt caps kan du finjustere din personlige stil. Brug en cap som et smart tilbehør til at fuldende dit look. Du kan have den på til en hættetrøje hvis du ønsker et mere afslappet look. Ønsker du derimod et pænere look, så kan du sagtens have din kasket på sammen med en skovmandsskjorte. Det er kun din fantasi der sætter grænser. 

 

Caps i adskillige farver og former

Du vil blive overrasket over hvor mange farver og former der er tilgængelige. Vi har både snapback caps, baseball caps, moderne caps og caps med- og uden logo. Du finder også forskellige Carhartt caps, som passer til tidens tendenser og med forskellige pasforme. Vi ved nemlig at vi alle er forskellige, og derfor har vi et bredt udvalg af både farver men også former.

Hos Feiber finder du desuden et kæmpe udvalg af caps i neutrale farver såvel som vilde farver, som med garanti vil skille dig ud af mængden. Ønsker du Carhartt caps med camouflage-mønster og unikke Carhartt logoer, så er du havnet det helt rigtige sted. 

 

Mere end bare en kasket

Vi har et kæmpe udvalg af Carhartt caps, som alle er pålidelige i sin konstruktion og i høj kvalitet. Vi har caps med velcro-lukning eller med smart spænderem, så du altid nemt kan tilpasse kasketten til dit hoved. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er, med en behagelig hovedbeklædning som faktisk har flere gode funktioner end blot et flot design. 

Vores Carhartt caps er med til beskytte dit hoved når du er på arbejde eller ude i naturen. Uanset vejret er en kasket altid en god idé. Er det varmt og solen skinner, beskytter en kasket dig mod solens stråler. Er det derimod et koldere vejr og det regner, er en kasket med til at beskytte dig mod regnen og holde dig tør. På arbejdspladsen er det en fordel at benytte en kasket, specielt hvis du arbejder som håndværker eller arbejder med materialer som kan svine en smule. Med en Carhartt kasket er du beskyttet mod savsmuld, sprøjt af maling eller hvad du nu ellers kunne arbejde med som måtte svine.

 

Caps udviklet på teknologier 

Du finder Carhartt caps som er udviklet med en fugttransporterende og hurtigtørrende teknologi. Bedre kendt som Carhartt Force® Fast Dry teknologi. Med denne teknologi kan du arbejde hårdt uden at bekymre dig om sved på panden. Det hurtigtørrende materiale sørger for at holde dit hoved fri for at blive gennemblødt af sved. Skulle uheldet dog være ude, kan du være sikker på at stoffet tørrer enormt hurtigt. Du finder et svedbånd på indersiden af kasketten, som sikrer at sveden tørrer hurtigt.

Denne teknologi kombineret med en antimikrobiel finish med lugt bekæmpende materiale, sikrer at du står skarpt selv efter en hård arbejdsdag i bagende sol.  

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.