Carhartt forklæde

Er du på udkig efter et Carhartt forklæde, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Feiber har vi både forklæder i bomud og i denim og til både mænd og kvinder. Vores Carhartt forklæder er lavet til håndværkere, tømrere, kokke, mekanikere mv. og holder dig beskyttet mens du arbejder. Det er lavet i slidstærkt bomuld med massere af lommer til opbevaring af dit værktøj og ejendele. En forklæde i høj kvalitet og enormt slidstærk, som du med garanti kan få gavn af i mange år.  

Funktionelt Carhartt forklæde

Du finder vores Carhartt forklæder med multi-funktionelle lommer og lommer i alle størrelser. En stor lomme på brystes, som du med fordel kan lukke helt tæt med en lynlåslukning. Vores forklæder er alle one size i størrelsen, da du tilpasser  størrelsen med de justerbare stropper, som krydses på ryggen og bindes rundt om maven. 

Ser vi på de mange fine detaljer på vores Carhartt forklæder, er der en del som er værd at nævne. Først og fremmest er å de små messing pynte knapper rundt omkring beklædt med et indgraveret Carhartt logo. Derudover har man valgt at bibeholde detaljer fra Carhartt arbejdsbukser med lommerne på siderne af forklædet. På fronten ved brystlommen sidder der et lille knaphul, som med fordel kan bruges til en blyant. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.