Reebok sikkerhedssko

Sikkerhedsskoene er bygget på over 100 års know-how indenfor sportsbranchen, hvor Reebok er meget kendte for deres sneakers. Sikkerhed vil altid komme i første række på en sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvle, efterfulgt af komfort og funktionalitet. Sikkerhedsskoene er udført i et gennemført og smart design, med fokus på flotte detaljer, og lette materiale valg. Vælger du derfor Reebok, er du sikker på, at komfort er i top, idet de føles lige så behagelige som deres sneakers. Reebok var de første i verden til at producere og udvikle sportssko. Reebok har sine rødder tilbage i 1895, hvor det grundlagt i England. I dag er de ikke kun kendt fra sport, men har formået at sætte et innovativt præg på workwear branchen primært fokuseret på sikkerhedssko.

Egenskaber og sikkerhed 

Vores sikkerhedssko fra Reebok er perfekt til byggebranchen, som håndværker, taglægger og generelt hvis du har en dagligdag på en byggeplads. Alle sko fås i forskellige sikkerhedsklasser og flere er ESD-godkendte. Uanset hvilken sikkerhedskrav din arbejdsplads stiller, kan du trygt vælge en sikkerhedssko fra reebok. Derudover kan skoen være vandafvisende, skridhæmmende, olieafvisende, stødabsorberende og meget mere. Sikkerhedssko bør udskiftes, når de er nedslidte, eller hvis du har tabt noget meget tungt ned over skoen. Du kan du nemlig risikere at beskyttelsen ikke længere lever op til kravene om sikkerhed.

Reebok sikkerhedssko som sneakers

Sports- og modebranche er kendt for at lave næsten fremtid agtige sneakers, og hele tiden kommer der nye produkter, som tager fodtøj til et helt nyt niveau. Reebok har formået at inkorporere dette i deres workwear linje primært sikkerhedsskoene, hvilket betyder, at du nu kan gå på arbejde i din yndlings sneakers men med fuld fokus på sikkerheden. Sikkerhedsskoene er blandt de letteste på markedet, og i et prispunkt, hvor de andre ikke længere kan være med. Mange vil forbinde sikkerhedssko som værende tunge og klodsede at gå i – med de nye teknologier og udvikling som vi har i dag, behøver du ikke at gå på kompromis med komforten af dine sikkerhedssko. Flere oplever, at de ikke lægger mærke til at de har sikkerhedssko på længere – hvorimod man før i tiden næsten ikke kunne have travlt nok med at få skoene af igen, efter en lang arbejdsdag. I rigtig mange tilfælde vil det ikke kunne ses, at der er tale om sko med forstærkning eller deciderede arbejdssko. Mange af de store producenter såsom Reebok og Carharrt, laver sikkerhedssko til forskellige formål og med forskellige udtryk, så du kan finde præcis dem, der passer til dit behov og din smag, mens du passer på dine fødder.

Hvordan er størrelserne ?

Sikkerhedsskoene er behageligt brede i pasformen. De sidder  godt på foden, at du næsten ikke mærker, du har sikkerhedssko på. Mange udtrykker at det føles som at gå på skyer, eller i hvertfald forestillingen herom. Størrelserne er normale, og du vil skulle vælge samme størrelse, som du typisk benytter i dine sneakers. Altså hvad du plejer at bruge. Du vil kunne finde størrelser fra 36 og op til 47.

Vi forhandler sikkerhedssko i mange forskellige størrelser, så der er noget for alle. Det er vigtigt at vælge en sko i den rette størrelse for optimal komfort og pasform. Vælger man en sko, der er for stor eller lille, kan man opleve smerter efter en hel arbejdsdag. Det gælder især ved brug over en længere periode.

Find indlægssåler til dine Reebok sikkerhedssko

Med en reebok indlægssål i dine sikkerhedssko, kan du lette din gang, hvis du har problemer med fødderne, og gerne vil skåne dem lidt ekstra. Indlægssålen fra reebok er en memory tech sål, som nærmest skræddersyer sig efter din fod. Vi har både sikkerhedssko til kvinder og mænd. Se det store udvalg af forskellige slags sikkerhedssko og vælg dem, der passer til dit arbejde.  Indlægssålerne i vores udvalg er specifikt udviklet til at sikre dig en høj komfort, når du står og går i mange timer. 

Få rådgivning omkring Reebok sikkerhedssko hos Feiber

Du kan altid kontakte os, eller kigge forbi vores butik i Hvidovre, til en snak. Så hjælper vi dig i mål med at finde de helt rigtige sikkerhedssko til netop dit erhverv – her har du også mulighed for at prøve skoene på, så du er sikker på at modellen passer til din fod.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.