Sikkerhedsstøvler

Vores udvalg af sikkerhedsstøvler til herrer spænder vidt og fra mærker som Carhartt, Reebok og Steel blue. En sikkerhedsstøvle kan bruges hele året, og vi ser mange foretrækker en støvle frem for en sikkerhedssko. Alle vores arbejdsstøvler er af høj kvalitet og med et design snit, som passer til enhver arbejdsplads og arbejdssituation. Find arbejdsstøvler til enhver smag og fod her på siden.  Vores udvalg er perfekt til alt slags erhverv. Det kunne eksempelvis være håndværkere, mekaniker, industriarbejde eller lager og logistik. Hvis du i din arbejdsdag håndterer tunge ting, kan der være en risiko for at du taber disse ned over dine fødder og her anbefales en støvle med ekstra sikkerhed. 

Sikkerhed og komfort i sikkerhedsstøvler

Sikkerhedsstøvler skal først og fremmest have god komfort, og du vil opleve at mange fra vores udvalg kommer med en komfort garanti, hvilket er en sikring fra producentens side. Har du en lidt bredere fod, kan du også finde støvler hvor pasformen er en anelse bredere end normal, og dermed undgår du at dine fødder bliver klemt diverse steder. Støvler med sikkerhed giver en bedre beskyttelse omkring anklerne end en typisk sikkerhedssko, og det kan derfor være en kæmpe fordel, hvis du yder et stykke arbejde, hvor der er stor chance for at du kan vride rundt på foden. Sikkerhedsstøvler fås med tåværn, også kaldt tåkappe, som er den del der beskytter din fod, hvis du skulle tabe noget tungt. Kontakt os gerne, hvis du vil have råd og vejledning til valget af den rigtige sikkerhedsstøvle. 

Certificerede sikkerhedsstøvler

Alle vores arbejdsstøvler er efter de nyeste certificeringer EN 20345 og du kan derfor være helt tryg, når du handler støvler på siden her. Vores sikkerhedsstøvler fås i forskellige sikkerhedsklasser: S1, S1P, S2, S3, SB og SBP. Du kan få støvler med sømværn, som beskytter din fod mod skarpe genstande nedefra, hvis uheldet skulle være ude. Derudover fås de også med stødabsorberende såler, som mindsker stød i kroppen, og dermed undgår du skader over tid. Se eksempelvis vores Steel Blue Southern Cross Nitrile S3 sikkerhedsstøvle, som er udviklet i et vandafvisende lædermateriale, patenteret Tri-sole teknologi samt 200J stål tåkappe. Du finder også ESD godkendte arbejdsstøvler på siden her, som beskytter dig imod elektricitet. I nogle brancher er det et krav, at særlige områder er ESD-sikrede for at beskytte elektriske komponenter og udstyr.

Komfort og sikkerhed i et: Moderne sikkerhedsstøvler

Vores sikkerhedsstøvler har fokus på de små detaljer, der tæller, når du skal have dem på i mange timer i løbet af en arbejdsuge. Vores sikkerhedsstøvler er designet, testet og produceret til at gøre din arbejdsdag bedst mulig. Vi har stor fokus på at dine støvler er produceret i materiale, som gør den let og behagelig at gå rundt i. Det skal helst ikke føles som en tung klods om foden, som blot forhindrer dig i at holde tempoet oppe i løbet af en arbejdsdag. 

Vandtætte sikkerhedsstøvler

Alle vores sikkerhedsstøvler kommer i materialer hvor holdbarheden er i top og med diverse finish, der gør skoen vandtætte, vandafvisende, olieresistente, isolerende, skridhæmmende og varmebestandige. Find en vandtæt arbejdsstøvle til den rigtige pris, hvor du ikke ender med at gået på kompromis med komfort og sikkerhed. Vi ser mange der er på udkig efter den billigste sikkerhedsstøvle, men dette kan være en dyr investering over tid, da du typisk vil gå meget i løbet af en dag.  Du vil med garanti ikke gå forgæves hos os. Vi har mange virksomheder, erhvervsdrivende og private blandt vores faste kunder, fordi de ved, at vi leverer produkter af høj sikkerhed og kvalitet. Skulle du være mere til en sikkerhedssko frem for en sikkerhedsstøvle, kan du også få dette hos os. 

Sikkerhedsstøvler til byggeri: Byg med selvtillid

Når du arbejder på en byggeplads, er det afgørende at have det rette udstyr – og her spiller sikkerhedsstøvler en afgørende rolle i at opretholde sikkerheden. Byggepladser er kendt for deres potentielle farer, herunder faldende materiale, skarpe genstande og lign. Her bør man derfor prioritere sikkerhedsstøvler med stålkapper, der beskytter fødder med tunge genstande og potentielle skader. Carhartt detroit 6 S3 arbejdsstøvler er et godt eksempel på en sikkerhedsstøvle, som er ergonomisk formet og kommer med en fiber glass tå som beskytter med slag. Med disse sikkerhedssko er dine fødder beskyttet, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.