Reebok excel light sneakers sikkerhedssko

Er du i tvivl om størrelsen?

Se størrelsesguide. Vores produkter er store i størrelserne, og du vil typisk gå én størrelse ned.

DKK 1.873,75 m. moms
DKK 1.499,00 u. moms

Feiber tilbyder levering til pakkeshop eller hjemmeadresse og din ordre vil blive leveret inden for 1 – 2 hverdage. Er varen på lager afsendes din ordre samme dag (inden kl 16.00 alle hverdage). Vi leverer dag-til-dag i hele Danmark.

Ved køb på ordrer over 600 kr. tilbyder vi gratis fragt. Ved køb under 600 kr. koster det 39 kr. i fragt.

– Returlabel vedlægges i alle ordrer bestilt via feiber.dk

– Lagerstatus sidst opdateret 15-07-2024 18:03

Beskrivelse

Reebok WOS BLUE SPORT OXFORDLet Reebok sikkerhedssko i Excel Light serien.S1P Safety Standard CompliantMetalfri letvægtssømværn i mesh.SRC Slip ResistantMemoryTech Memory Foam Removable Pude FootbedExtraLight® ydersålSkridsikkerEVA-blandingAluminium Tåkappe 200 Joule ResistentLetvægtsko med bred hætte til tæerne, for bedre komfortEN ISO 20345.

Yderligere information

Farve

Brand

Køn

Certificering

Funktion

,

Materiale

,

Pasform

Sæson

, ,

Sømværn

Tåværn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reebok excel light sneakers sikkerhedssko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tekniske specifikationer
Varenr.: IB131S1P Kategorier , , , , , , , , , , , Tags , , DB-nummer 2052656

Noget der minder om

Anbefalinger til dig

Inspiration

Bliv inspireret af andre som dagligt går med vores produkter

Om Feiber A/S


Hos Feiber har vi et bredt udvalgt af tøj til kvinder og mænd, som går op i kvalitet og ønsker tøj med en lang levetid. Vi har herretøj og dametøj til arbejde, udeliv, aktivitet eller rejser. Feiber er dansk distributør af Carhartt workwear, som er et af verdens ældste brands inden for arbejdstøj. Vi stiller høje krav til de brands vi tager under vores vinger, og forhandler derfor udelukkende brands som vi brænder for og tror på.

Er du i tvivl?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenfor

Hos Feiber kan du handle som erhvervskunde og privat. På alle vores shop- og produktsider vil prisen med og uden moms fremgå. Du skal derfor på forhånd vide om du handler som erhvervskunde eventuelt via et dansk byggemarked eller ønsker at handle privat

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular. Herpå fremgår “gratis ombytning” og hvis du blot returnere en udfyldt formular samt varen i vores genanvendelige forsendelsespose til vores returneringsadresse, sker ombytningen helt automatisk. Returlabel er selvfølgelig også vedlagt i din bestilling

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular og returlabel. Pst. vores forsendelsespose er genanvendelig, så du behøves ikke gøre så meget andet end at levere pakken hos den nærmeste pakkeshop.

Du handler præcist ligesom du plejer at gøre på en webshop, men ved vores checkout skal du i bunden udfylde oplysninger på den forhandler, som du gerne vil køre din ordre igennem. Ydermere skal du husk at vælge betalingsmetoden “Køb med forhandlerkonto”. Herfra klarer vi resten. Hvis du gerne vil have lidt mere viden – så læs her.

kort logoer