Volcom true navy S1P sikkerhedssko

Er du i tvivl om størrelsen?

Se størrelsesguide. Vores produkter er store i størrelserne, og du vil typisk gå én størrelse ned.

DKK 1.498,75 m. moms
DKK 1.199,00 u. moms

Feiber tilbyder levering til pakkeshop eller hjemmeadresse og din ordre vil blive leveret inden for 1 – 2 hverdage. Er varen på lager afsendes din ordre samme dag (inden kl 16.00 alle hverdage). Vi leverer dag-til-dag i hele Danmark.

Ved køb på ordrer over 600 kr. tilbyder vi gratis fragt. Ved køb under 600 kr. koster det 39 kr. i fragt.

– Returlabel vedlægges i alle ordrer bestilt via feiber.dk

– Lagerstatus sidst opdateret 15-07-2024 18:18

Beskrivelse

Volcom true navy S1P sikkerhedssko

Volcom true navy S1P sikkerhedssko er designet til at opfylde S1P Safety Standard og levere pålidelig beskyttelse på arbejdspladsen. Denne sikkerhedssko er en pålidelig partner, der prioriterer både sikkerhed og komfort.

Volcom true har sømværn fremstillet af letvægtsmateriale, der gør den behagelig at have på hele dagen. Tåkappen er lavet af XTR komposit, der giver ekstra beskyttelse til dine tæer, selv i udfordrende arbejdsmiljøer.

Ydersålen er lavet af skridsikkert materiale, der sikrer et solidt fodfæste, selv på glatte overflader. Volcom sikkerhedssko er også ESD (elektrostatisk afladning) og antistatisk, hvilket er vigtigt i visse arbejdsmiljøer.

Det mest imponerende er, at denne sikkerhedssko er 100% non-metallic, hvilket gør den ideel til steder, hvor metal ikke er tilladt. Den er letvægtig med en vægt på kun 570 gram og har en ekstra bred pasform for øget komfort.

Volcom true sikkerhedssko opfylder EN ISO 20345 standarden for sikkerhedssko og er et pålideligt valg for dem, der søger en sko, der kombinerer sikkerhed, komfort og holdbarhed på arbejdspladsen.

 

  • S1P Safety Standard Compliant
  • Sømværn i tekstil/letvægtsmateriale
  • Tåkappe – XTR komposit
  • Ydersål i skridsikker materiale
  • ESD / antistatisk
  • 100% non-metallic
  • Vægt: 570 gr.
  • Pasform – Ekstra bred
  • EN ISO 20345

Yderligere information

Brand

Farve

Certificering

Funktion

,

Pasform

Sømværn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Volcom true navy S1P sikkerhedssko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tekniske specifikationer
Varenr.: VM30116 Kategorier , , , , , , , , , Tag DB-nummer 

Noget der minder om

Anbefalinger til dig

Inspiration

Bliv inspireret af andre som dagligt går med vores produkter

Om Feiber A/S


Hos Feiber har vi et bredt udvalgt af tøj til kvinder og mænd, som går op i kvalitet og ønsker tøj med en lang levetid. Vi har herretøj og dametøj til arbejde, udeliv, aktivitet eller rejser. Feiber er dansk distributør af Carhartt workwear, som er et af verdens ældste brands inden for arbejdstøj. Vi stiller høje krav til de brands vi tager under vores vinger, og forhandler derfor udelukkende brands som vi brænder for og tror på.

Er du i tvivl?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenfor

Hos Feiber kan du handle som erhvervskunde og privat. På alle vores shop- og produktsider vil prisen med og uden moms fremgå. Du skal derfor på forhånd vide om du handler som erhvervskunde eventuelt via et dansk byggemarked eller ønsker at handle privat

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular. Herpå fremgår “gratis ombytning” og hvis du blot returnere en udfyldt formular samt varen i vores genanvendelige forsendelsespose til vores returneringsadresse, sker ombytningen helt automatisk. Returlabel er selvfølgelig også vedlagt i din bestilling

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular og returlabel. Pst. vores forsendelsespose er genanvendelig, så du behøves ikke gøre så meget andet end at levere pakken hos den nærmeste pakkeshop.

Du handler præcist ligesom du plejer at gøre på en webshop, men ved vores checkout skal du i bunden udfylde oplysninger på den forhandler, som du gerne vil køre din ordre igennem. Ydermere skal du husk at vælge betalingsmetoden “Køb med forhandlerkonto”. Herfra klarer vi resten. Hvis du gerne vil have lidt mere viden – så læs her.

kort logoer