Steel blue southern cross S3 sikkerhedsstøvler med lynlås

Er du i tvivl om størrelsen?

Se størrelsesguide. Vores produkter er store i størrelserne, og du vil typisk gå én størrelse ned.

DKK 1.873,75 m. moms
DKK 1.499,00 u. moms

Feiber tilbyder levering til pakkeshop eller hjemmeadresse og din ordre vil blive leveret inden for 1 – 2 hverdage. Er varen på lager afsendes din ordre samme dag (inden kl 16.00 alle hverdage). Vi leverer dag-til-dag i hele Danmark.

Ved køb på ordrer over 600 kr. tilbyder vi gratis fragt. Ved køb under 600 kr. koster det 39 kr. i fragt.

– Returlabel vedlægges i alle ordrer bestilt via feiber.dk

– Lagerstatus sidst opdateret 19-07-2024 00:48

Beskrivelse

Southern Cross ZIP Sand. S3 godkendte. Southern Cross Zip S3 er en 150 mm høj ankelstøvle med en ombukket, polstret krave for lettere bevægelse. Industri-lynlås, så du kan binde dine snørebånd til perfekt pasning og bruge lynlåsen, så de nemt kan tages på og af. Vandafvisende nubuck vokset læder af koskind samt nylonstikninger. Stål tåkappe 200J. Sømværn af stål for maksimal beskyttelse. Ydersål af nitrilgummi (varmeresistent op til 300ºC/30sek). En sikkerhedssko med perfekt langtidsholdbar pasform og høj komfort. Forarbejdet læder med ekstrem lang levetid.Bump cap med ekstrem slipstyrke. Beskyttelsesniveau mod antændelsesrisici. Patenteret Tri-sole komfort-teknologi (TCTTM). 30 dages komfort garanti.

Yderligere information

Brand

Farve

Køn

Funktion

, , ,

Certificering

Materiale

Pasform

,

Sæson

Sømværn

Tåværn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steel blue southern cross S3 sikkerhedsstøvler med lynlås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tekniske specifikationer
Varenr.: 399641 Kategorier , , , , , , , , Tag DB-nummer 

Noget der minder om

Anbefalinger til dig

Inspiration

Bliv inspireret af andre som dagligt går med vores produkter

Om Feiber A/S


Hos Feiber har vi et bredt udvalgt af tøj til kvinder og mænd, som går op i kvalitet og ønsker tøj med en lang levetid. Vi har herretøj og dametøj til arbejde, udeliv, aktivitet eller rejser. Feiber er dansk distributør af Carhartt workwear, som er et af verdens ældste brands inden for arbejdstøj. Vi stiller høje krav til de brands vi tager under vores vinger, og forhandler derfor udelukkende brands som vi brænder for og tror på.

Er du i tvivl?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenfor

Hos Feiber kan du handle som erhvervskunde og privat. På alle vores shop- og produktsider vil prisen med og uden moms fremgå. Du skal derfor på forhånd vide om du handler som erhvervskunde eventuelt via et dansk byggemarked eller ønsker at handle privat

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular. Herpå fremgår “gratis ombytning” og hvis du blot returnere en udfyldt formular samt varen i vores genanvendelige forsendelsespose til vores returneringsadresse, sker ombytningen helt automatisk. Returlabel er selvfølgelig også vedlagt i din bestilling

Ved alle bestillinger via feiber.dk vedlægges en fortrydelsesformular og returlabel. Pst. vores forsendelsespose er genanvendelig, så du behøves ikke gøre så meget andet end at levere pakken hos den nærmeste pakkeshop.

Du handler præcist ligesom du plejer at gøre på en webshop, men ved vores checkout skal du i bunden udfylde oplysninger på den forhandler, som du gerne vil køre din ordre igennem. Ydermere skal du husk at vælge betalingsmetoden “Køb med forhandlerkonto”. Herfra klarer vi resten. Hvis du gerne vil have lidt mere viden – så læs her.

kort logoer