Skaljakker til mænd

Hos Feiber kan du få skaljakker fra Carhartt til herre. Det er en arbejdsjakke, der indeholder forskellige af Carhartts teknologier. De er designet til at beskytte mod ekstreme vejrforhold og er god til dig, som opholder dig udendørs det meste af dagen. Skaljakkerne kan bruges hele året rundt. De kommer i et enkelt elegant design og et let materiale, der er med til at sikre en god åndbarhed i produktet. Du får med overtøjet en rigtig lækker pasform med god plads, der gør dem lette og komfortable at bære. De kan sagtens bruges alene og ellers oven på andre lag af tøj, der lige skal have den ekstra grad af beskyttelse. De er ofte forsynet med flere lag isolering, så det er nemmere at holde varmen hele dagen igennem. Jakkerne kommer med forskellige teknologier. Du kan finde Storm Defender, der beskytter dig mod vinden i udsatte situationer eller Rain Defender der sørger for at holde dig tør i ustadigt vejr. Vi har også Rugged Flex, der er med til at sikre dig en optimal bevægelses frihed i produktet. Under selve produkterne kan du se, hvilke teknologier de individuelle produkter indeholder. Dermed kan du finde lige præcis det produkt, der passer til din hverdag. Jakkerne er ideelle til fagfolk, der i dagligdagen arbejder udendørs i koldt eller vådt vejr, såsom landmænd, skov- og bygningsarbejdere. Skaljakker er egnet til brug i mange arbejdsmiljøer og til forhold, hvor der kræver lidt ekstra modstandsdygtighed af dit overtøj. Er man på udkig efter andre typer jakker, forhandler vi hos Feiber også fleecejakker og vinterjakker.

Derfor er skaljakker en nødvendighed på arbejdspladsen

Skaljakker er en nødvendighed på arbejdspladsen, da de er designet til at beskytte mod ekstreme vejrforhold. Dette er især vigtigt for fagfolk, der arbejder udendørs, såsom landmænd, skovarbejdere og bygningsarbejder, der er udsat for koldt og vådt vejr. En god skaljakke er lavet af vandtætte og vindtætte materialer, der kan modstå elementer såsom regn og vind. Jakken bør også have flere lag af isolering for at holde varmen, så du kan fortsætte med at arbejde uanset vejret, uden at skulle bekymre dig om at blive syg eller skadet på grund af kulde. Carhartts skaljakke er et glimrende eksempel på en jakke, som er lavet i et slidstærkt nylon-materiale, som giver en vandafvisende finish. Denne skaljakke er udviklet med en Rain og Storm Defender teknologi, som gør den modstandsdygtig overfor regn og vind. 

Beskyt dig selv med vind- og vandtætte skaljakker

Når man arbejder udendørs er det vigtigt at beskytte sig mod regn og vind. Vind og vandtætte skaljakker er det bedste valg, som beskytter dig mod både regn, sne, slud og vind – så du kan arbejde videre uanset hvilket vejr du møder. Carhartts vandafvisende skaljakke er lavet i et materiale af nylon og polyester, som er modstandsdygtige overfor vand og vejr, og som er nemme at vedligeholde og rense. Rain Defender teknologien i jakkens yderlag medvirker også til, at vandet perler af jakken i stedet for at trænge ind i stoffet. Dette hjælper dig med at holde dig tør og varm. Alt i alt er skaljakker en nødvendighed for mange som arbejder i arbejdsmiljøer, hvor man meget af tiden befinder sig udenfor i mange timer. 

Sikkerhed og funktion i ét med skaljakker

En skaljakke er også udstyret med flere lommer og justerbare funktioner, så du kan kan opbevare dit værktøj og andre vigtige genstande i nærheden. Dette vil automatisk gøre din arbejdsdag nemmere, idet du har dit grej ved hånden. Ved købet af Carhartts skaljakker får du derfor en jakke, hvor sikkerheden og funktionsdygtigheden er prioriteret højt. Af denne grund, kan man derfor også opleve af Carhartts skaljakke er dyrer end andre jakker – men det er det værd, da du får en jakke af høj kvalitet, der holder i mange år. Carhartts har meget høje kvalitetsstandarder, hvilket gør, at du kan bruge din skaljakke i mange år. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.