Wolverine støvler

Wolverine – brandet bag de populære vinterstøvler. Brandet har siden 1883 leveret kvalitets støvler til de danske forbrugere. Brandet er særligt kendetegnet på deres 3 kerneværdier: komfort, holdbarhed og specialbygget. De stræber efter at levere støvler, som kan holde til mange års brug og som sikrer dig den højeste komfort. Hos Feiber forhandler vi et stort sortiment af de populære støvler fra Wolverine. Se vores udvalg herunder. 

En vinterstøvle ud over det sædvanlige

Wolverine forstår sig på at producere vinterstøvler, der skiller sig ud fra mængden. Deres Wolverine Field Boot vinterstøvle er et glimrende eksempel på, hvilke mange overvejelser virksomheden har gjort sig i produktionen af støvlen. Denne vintersko er produceret i en overflade af sort kernelæder og indvendigt meshfor, som gør den åndbar, fugtabsorberende og vandtæt. Skoen har også en mønstret ydersål i gummi, som giver et godt greb på ujævne overflader. Den anti-bakterielle sål er også udtagelig, så den kan tages ud og vaskes.

Wolverine vinterstøvler til mænd

Med Wolverines vinterstøvler til mænd, kommer du tørt og komfortabelt gennem vinteren. Wolverine floorhand soft toe vinterstøvle til mænd, er et bud på en eksemplarisk vinterstøvle, som er godt rustet til brug i mange situationer. Ved købet af denne får du en herrestøvle som egner sig til vinterens kolde måneder. Støvlen er fremstillet i nubuck kvalitets læder, som gør den vandtæt og skaber en åndbar membran. Med dens underlag i gummi, er du sikret et slidstærk og skridhæmmende greb på alle underlag. For ekstra funktionalitet er der tilføjet en hælstrop, som gør det nemmere at tage støvlen af og på. 

Vedligehold dine læderstøvler

For at maksimere levetiden på dine Wolverine læder vinterstøvler, anbefales regelmæssig pleje. Fjern først skidt og snavs, og brug herefter læderfedt over hele skoen. Hos Feiber forhandler vi skofedt fra Steel Blue, som kan benyttes til alle typer læder. Med denne imprægnering plejer og beskytter du dit fodtøj, så de undgår fremtidige pletter og skader og forbliver vandafvisende.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.