Nyheder

Nyheder til herre fra Carhartt og andre brands. Her lander de nye varer løbende i shoppen, så det er her, du skal holde øje, hvis du vil opdateres på de nyeste trends. Gå på opdagelse blandt alt det nye. Måske finder du lige det, som du ikke vidste, du stod og manglede. Du finder et stort udvalg af tøj og andre accessoires til både hverdagsgarderoben, arbejdspladsen eller outdoorlivet alt afhængigt af, hvad du lige står og skal bruge. Alle produkterne kommer altid i den bedste kvalitet, som kan modstå krævende situationer. Du får de nyeste farver, design og funktioner efter de nye tendenser, der er oppe og vende i tiden.

Mange af produkterne kommer med forskellige avancerede teknologier og individuelle funktioner. Disse egenskaber gør, at de kan modstå ekstra slid og yde optimal beskyttelse i dagligdagen. Du kan blandt vores nyheder til herre finde produkter, som har fokus på bevægelsesfrihed og du kan få produkter, der har vandafvisende og vindbeskyttende egenskaber. Disse funktioner kan være essentielle for at skabe en optimal situation i hverdagen. Du kan også finde produkter med inkorporerede egenskaber, der kan afvise skidt og pletter på tøjet. Alt dette er blot et lille udvalg af, hvad du finder her på shoppen.

Det er her under vores nyheder til herre, du skal kigge, når du skal inspireres blandt alle de nye spændende varer fra vores brands, som kommer på markedet.  Alle vores produkter er som sagt af den bedste kaliber. Vi ikke går på kompromis med kvaliteten og kun fører de bedste brands hos Feiber.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.