Oplev Skandinaviens største Carhartt showroom hos Feiber

Få personlig og professionel vejledning

Vores personale kan klæde dig på i Carhartt, uanset hvem du er. Hos os vil du ikke få samme fornemmelse, som enhver anden tøjbutik. Vi ønsker at du skal få en oplevelse – derfor har vi prioriteret at skabe et univers, der afspejler Carhartts stil og værdier. I vores showroom står der altid personale klar til at hjælpe dig. Vi tøver ikke med at kalde vores medarbejdere for nørder, inden for Carhartt-kollektionerne. Hos os er du altid i gode hænder – uanset om du er håndværker, på jagt efter dit næste par overalls og sikkerhedssko, eller blot mangler lækkert outdoor tøj, i god kvalitet. 

Hos Feiber lægger vi ikke skjul på, at vi har adopteret mange af Carhartts grundlæggende værdier. Autencitet har altid været en nøglefaktor for Carhartt, og hele fundamentet for deres vedvarende succes. Deres stærke historie omkring arbejderfolket holder stadig ved i dag – derfor har vi også tillid og loyalitet over for Carhartts materialer og teknologier.  Det overordnede fokus på kvalitet og holdbarhed forbliver det samme – alt er udviklet på forbrugerfeedback. Carhartts visioner driver vores personale – ligesom Hamilton Carhartt, vil vi gerne udvikle os ved hjælp af feedback og en service i topklasse, der giver dig lyst til at vælge os som din Carhartt forhandler.

MERCHANDISE THAT IS HONESTLY MADE TO GIVE SERVICE WILL CREATE A LASTING FRIENDSHIP.

Hamilton Carhartt
Founder, Carhartt

Stort udvalg af Carhartt arbejdstøj og outdoor

Siden Carhartts begyndelse, som en ydmyg producent af overalls til arbejderfolket, er Carhartt blevet et brand, som muligvis har det bredeste publikum af alle tøjbrands. Både håndværkere, jægere, fiskere og skatere, værdsætter Carhartts kvalitetstøj og genkendelige design. Carhartts signaturtekstil, det slidstærke ‘brown duck’ stof, er blevet lig med et kvalitetsstempel på arbejds- og outdoor beklædning. Selvom Carhartt i dag har taget et stort skridt ind på streetwear modescenen, er brandet stadig et stærkt symbol på dets udgangspunkt: den ydmyge, hårdtarbejdende amerikaner. Carhartt har som nogle af de eneste i verden, formået at bevare deres autencitet, når det kommer til funktionsdygtigt og professionelt arbejdstøj, samtidig med at de har tilpasset sig samfundets nye dynamikker – de sælger skovmandsskjorter og cargobukser til både håndværkeren og baristaen.

Se, mærk og prøv alle vores Carhartt kollektioner

Er du i tvivl om hvilken størrelse du bruger i f.eks arbejdsbukser eller sikkerhedssko? Størrelser kan variere, og ikke ét brand er ens. I vores showroom har du mulighed for at prøve alle vores produkter på, så du er sikker på at vælge en størrelse der giver dig den største komfort. På den måde har du også mulighed for, at bestille tøj hjem fra vores webshop, feiber.dk, fremover. Vores showroom er indrettet, så det giver dig et overskueligt overblik, over vores udvalg. Det er indrettet til at inspirere, og give dig fornemmelsen af den rå og rustikke arbejderstemning fra USA i Hamilton Carhartts tid. Tøv ikke med at lægge vejen forbi – du er altid velkommen.

Se vores online udvalg af populære Carhartt kategorier:

Slidstærkt, funktionelt og holdbart

Overalls

Vi beskytter dine fødder

Sikkerhedssko

Stretch materiale for øget bevægelighed

Arbejdsbukser

Behold dine fordele og køb via din byggemarked konto

Er du håndværker og kommer i et dansk byggemarked, så har vi lidt ekstra til dig her.
Har du allerede en konto ved et dansk byggemarked eller anden Feiber forhandler? Er du vant til at handle arbejdstøj i vores showroom eller dit lokale byggemarked, kan du altså spare tiden og handle direkte online. Du vælger ”Betal med forhandlerkonto” ved kassen og angiver hvilken forhandler du ønsker at handle igennem. Resten klarer vi.

Besøg os i vores åbningstider

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom i Hvidovre. Find vores åbningstider herunder:

Mandag: 9-15
 
Tirsdag: 9-15
 
Onsdag: 9-15
 
Torsdag: 9-15
 
Fredag: 9-14

Vi ses!
kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.