Din guide til sikkerhedsstøvler

mål og nyt gear. Forretninger over hele landet har stået over for en hård periode de seneste år, men 2022 er kommet godt fra start. For at hjælpe dig med at sætte din bedste fod frem, får du her vores guide til at købe de bedste sikkerhedsstøvler til et travlt år forude.

Hvor skal du bruge dine sikkerhedsstøvler?

Hver handel har unikke sikkerhedsrisici. For eksempel har bygherre brug for S3-støvler med gennemtrængningssikre såler. Den første overvejelse for sikkerhedsstøvler er – du gættede det – sikkerhed. Det rigtige udstyr reducerer risikoen for skader og forhindrer ulykker på byggepladsen. Vi anbefaler at se efter sikkerhedsstøvler, der passer til dit fag for at sikre god beskyttelse på jobbet.

Invester i det bedste udstyr

I stedet for at vælge sikkerhedsstøvler ud fra prisen, bør du overveje den langsigtede værdi af et par i god og slidstærk kvalitet. Typisk vil sikkerhedsstøvler i den lave prisklasse være lavet af billige materialer, hvilket resulterer i tab af ydeevne og komfort. På den anden side tilbyder sikkerhedsstøvler i høj kvalitet bedre komfort, bedre støtte og reducerer arbejdsrelaterede skader samt belastning.

Overvejer du at købe et ekstra par sikkerhedsstøvler?

Roterende arbejdsstøvler forlænger deres levetid. Så hvis du har lidt ekstra penge på lommen, kan du overveje at købe et ekstra par nu for at spare penge i det lange løb.

Steel Blue sikkerhedsstøvler
steel_blue_støvler

Find den perfekte pasform

Ikke alle sikkerhedsstøvler er ens og derfor bør du investere tid i at prøve forskellige sikkerhedsstøvler for at finde den rigtige størrelse, fastgørelsesstil og materiale til dine fødder. Når du prøver sikkerhedsstøvler skal du blandt andet se efter: Komfort og støtte når du går, hvilket køn sikkerhedsstøvlerne er lavet til – er de designet specielt til mænd eller kvinder gør en stor forskel. Desuden er det altid en god idé at se hvor lang garanti og evt. komfortgaranti der tilbydes. Sidst bør du overveje letvægtsstøvler som er lavet af materialer i høj kvalitet for at opnå bedre kropslig sundhed.

Mange sikkerhedsstøvler kommer i forskellige fastgørelsesstile, hver med unikke fordele. Den bedste måde at vide, hvilken stil der passer til dig, er at prøve dem personligt. Du kan besøge Feiber showroom i Hvidovre og få professionel rådgivning samt hjælp til at finde den helt rigtige størrelse.

Er dine sikkerhedsstøvler godkendt?

Fodtøj er en af de mest almindelige forfalskede varer og udgør 22 % af den samlede værdi af beslaglagte falske varer. Det er svært at få øje på en falsk vare når du handler på nettet. Gå derfor efter en officiel Steel Blue-forhandler, enten personligt eller gennem en velrenommeret onlinebutik, for at sikre at dine sikkerhedsstøvler er den ægte vare.

Plej dine sikkerhedsstøvler

Selv de bedste sikkerhedsstøvler kræver lidt en pleje for at modstå et hårdt år. Sørg derfor for lejlighedsvist at rengøre og polere dine sikkerhedsstøvler. Brug altid skofedt når der er tale om læderstøvler, da det vil hjælpe med at frastøde vand, kemikalier og olier. Dette vil bidrage til en forlænget levetid på dine støvler. Mange vælger også at bruge indlægssåler for ekstra støtte og for at opnå endnu mere komfort.

Steel Blue skofedt
Steel Blue indlægssål

Udforsk Steel Blue og bliv klogere på de mange teknologier samt fordele du opnår ved at vælge et par sikkerhedsstøvler fra Steel Blue.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.