Menu

Husforbi t-shirt med ærmetryk - Hvid - Unisex

DKK 199.00 m. moms
DKK 159,20 u. moms

OBS: Modeller er store i størrelserne. Vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned

Ved køb af denne enhed går 20 kroner af den samlede enhedspris ubeskåret til Hus Forbis sælgere på gaden. Donationen går til køb af sommer- og vintertøj.

Hus Forbi-tøjet er med samme teknologier, som du kender fra de populære Carhartt-produkter, som i mere end 130 år har hjulpet hårdtarbejdende mennesker med de bedste forudsætninger, når der bliver stillet krav til tøjet.

Hus Forbi har i mange år været iført Carhartt arbejdstøj, fordi produkterne lever op til de barske vilkår, som man møder på gaden.

Carhartt er et amerikansk tøjmærke, og derfor vil modellerne være store i størrelserne. Typisk vil du gå én størrelse ned i forhold til hvad du normal bruger.

100% bomuld

Hus Forbi t-shirts er produceret i 100% bomuld for at gøre tøjet slidstærk. Samme materiale som Hus Forbi's kendte uniform.

Bygget efter samme teknologier

Carhartt er mere end blot et tøjbrand. Vi har i over 130 år nørdet, optimeret og bygget vores produkter stærkere, mere behagelige og samtidigt bibeholdt et råt look. Vi omfavner vores tøj produktion ud fra vores kunders behov og fysiske arbejdssituationer. Denne tilgang til vores tøj er netop derfor Hus Forbi, har inviteret os ind i deres fællesskab. For det at bo og sove på gaden stiller høje krav til tøjet. Her er tøj ikke noget der hænger i et klædeskab, men et nødvendigt onde for overlevelse.

Husforbi Tøj Kollektion

Med samme teknologier, som du kender fra de populære Carhartt-produkter

Out of stock
Out of stock
Out of stock

Husforbi 25 jubilæums cap – Citat tryk – Unisex

DKK 248.75 m. moms
DKK 199,00 u. moms

Hvordan bidrager du til din LOKALE husforbi sælger?

Hver gang du køber en Hus Forbi t-shirt, støtter du med 20 kr. direkte til et sæt sommer- eller vintertøj til en sælger på gaden. Vi mener, det er vigtigt at alle Hus Forbi-sælgere er ordentlig klædt på til de forhold, som de dagligt møder på gaden.

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.