Super dux

Carhartt har i deres FW21 kollektion introduceret et nyt yderstof, som går under navnet: Super Dux.

Det er et tekstil, som med sin tilføjelse af Rain Defender og Wind Fighter, gør sig oplagt til det danske vejr. Et vejr som ofte kan spænde ben for dig som arbejder udendørs, og dig som har behov for at holde dig tør og varm.  

Carhartt har din ryg 24/7

Denne helt nye jakke fra Carhartt er lavet til hårdtarbejdende mennesker, som elsker at udforske naturen og udelivet. Jakkens mange funktioner og teknologier bekæmper både vind, regn og bøjer sammen med dig. For hver eneste bevægelse du laver. Træk for træk. 

Derudover er den lettere, men stadig mere slidstærk end noget andet yderstof.

Carhartt FW21 kollektion. Super Dux Frakke, kvinde.
Carhartt FW21 kollektion.

Carhartt Super Dux Katalog Cover fra 1931.
1931 Carhartt Katalog Cover.
1972 Carhartt Super Dux Camouflage Hunting Coat.
1972 Camouflage Hunting Coat.
Carhartt FW21 kollektion. Super Dux Frakke, Herre.
Carhartt FW21 kollektion.

Historien bag Super Dux

Super Dux blev udviklet tilbage i år 1930, og blev konstrueret som et teknisk redskab til jægere. Populariteten for produkterne steg i løbet af 50’erne, 60’erne og 70’erne, men faldt derefter. Lige indtil nu, hvor Super Dux endelig er tilbage igen. Tilbage og klar til at gentage succesen, præcis hvor den hører hjemme. Nemlig i naturen. 

Uovertruffen udendørs ydeevne

Du skal ikke længere nøjes med en regnjakke, som ikke engang ville holde to dage på en arbejdsplads. Med Super Dux får du den holdbarhed, som du er afhængig af og som du har behov for.. Fra det ikoniske Carhartt arbejdstøj, til en ydeevne som egner sig bedst udendørs. Super Dux er alt-i-en løsningen. 

Fra dine mest opslidende arbejdsdage, til de vilde weekend eventyr, beskytter Super Dux dig. Uanset hvor du færdes. 

Funktionalitet i højsæde

Denne jakke fra Carhartt indeholder de mest ikoniske elementer fra Carhartt’s arbejdstøj samt mest avancerede teknologier, som giver en uovertruffet udendørs ydeevne.

  • Rain Defender® teknologien giver en slidstærk vandafvisende overflade, som lader vandet glide af overfladen på jakken.

  • Rugged Flex® produkter opfylder Carhartt’s definerede standarder for stretch, som sikre dig bedre bevægelighed, når du bruge tøjet. Endnu en funktionalitet som vækker begejstring er den øget bevægelsesfrihed som denne jakke sørger for. Med den indbyggede Rugged Flex® teknologi, sikrer du bedre bevægelighed.

  • Wind Fighter® teknologien giver en vindafvisende overflade. Jakken indeholder et membran, som gør jakken modstandsdygtig overfor blæsende vind. Med denne jakken er du sikker på et membran, som forhindrer vinden i at trænge igennem.
kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.