Giv en Carhartt julegave

Jul

Lad dig inspirere af vores gaveideer og find julegaverne til dine nærmeste. Vi har samlet de bedste gaveideer til dig lige her på siden. Giv en Carhartt julegave til en du holder af. Har du et julegave budget, så har vi budget inddelt de bedste produkter fra Carhartt, så er du garanteret en gave hvor indholdet er kvalitet. Vi har ovenikøbet forlænget fristen for returnering af julegaver købt i perioden 30.11.2023 – 23.12.2023 så de kan byttes helt frem til d. 31.01.2024

Budget under 250 DKK

En hurtig og nem julegave til dig som ikke har det helt store budget. Giv en Carhartt hue eller Carhartt t-shirt i julegave.

Overrask din bedste ven med Carhartt hundetilbehør.

Udforsk vores store udvalg af hundeseler, hundehalsbånd, snor eller dækken – alt sammen fra Carhartt. 

Budget under 600 DKK

Til dig som ønsker at give lidt ekstra i år. Forkæl en du holder af med en julegave fra Carhartt. 

Budget under 1000 DKK

Giv den helt store Carhartt pakke i julegave. Kombiner en sweatshirt, en kasket og en Stanley og overrask en du holder af med den helt store Carhartt pakke.

Overrask familie, venner og endda dig selv med vores hemmelige mandelgave.

Vi har sørget for en hemmelig mandelgave, som passer til alle uanset alder og køn, og en ekstravagant indpakning uden afsender. 

Køb mandelgaven online på feiber.dk

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.