Carhartt force t-shirt

Hvilken Carhartt t-shirt skal du vælge?

Kender du forskellene på vores bomulds t-shirt og vores force t-shirt? Er du nysgerrig efter hvad de pågældende t-shirts hver især kan? Og har du nogensinde hørt om at t-shirt der bekæmper sved?

Med en bred vifte af t-shirts, har vi i denne omgang valgt at sammenligne to af vores mest populære t-shirts. Er du nysgerrig på hvilken t-shirt du skal vælge?

Carhartt bomulds t-shirt

Carhartt t-shirt med brystlomme – også kendt som K87, debuterede i 1992 og blev hurtigt en klassiker og en favorit blandt mange. Den er lavet af robust bomuld, som gør t-shirten enormt slidstærk og holdbar – selv efter mange vaske.

Men det alene er ikke årsagen til, at denne t-shirt stadig er en favorit efter så mange årtier. Vi tror på det er en kombination af høj kvalitet, et tidsløst design og en utrolig behagelig og afslappet pasform, der har gjort det.

Denne herre t-shirt går igen, kollektion efter kollektion og nye farver er tilføjet siden den havde sin debut i 1992.

carhartt bomulds t-shirt

Carhartt force t-shirt

Carhartt force t-shirt er hurtigttørrende og bekæmper sved. Det er en af de nyere t-shirts Carhartt har produceret i modsætning til vores bomulds t-shirt – K87.

Siden 2013 har denne force t-shirt hjulpet hårdtarbejdende mennesker med at arbejde endnu hårdere. Nu, næsten et årti senere, er denne t-shirt opdateret med en bedre pasform, forbedret åndbarhed med zoneinddelte mesh paneler og mere behagelige sømme, der bidrager til en øget bevægelsesfrihed. 

Denne t-shirt er udviklet med teknologien Force®, som med andre ord betyder at den er svedtransporterende, hurtigtørrende og smudsafvisende. Dette udgør alt i alt en helt igennem perfekt håndværker t-shirt.

carhartt force t-shirt

Carhartt force t-shirt vs. Carhartt bomulds t-shirt

Skal du så vælge en bomulds t-shirt eller en force® t-shirt?

Om du skal vælge den ene fremfor den anden, afhænger af en række elementer. Nedenfor kan du læse forskellene ud fra forskellige parametre. Måske du ender med at have behov for begge t-shirt, når du finder ud af, det afhænger af hvad du skal bruge den til og hvilken pasform du ønsker.

Pasform

Bomulds t-shirten K87 har en løstsiddende pasform, og kan føles lidt “baggy” eller “oversize”, hvorimod Force® t-shirten har en mere almindelig standard pasform. Så hvis du godt kan lide at t-shirten sidder efter din kropsform, skal du vælge Force. Ønsker du derimod en t-shirt med en mere afslappet pasform, skal du vælge vores bomuld t-shirt K87. 

Teknologi

Ser vi på forskellene mellem de to t-shirts, vinder Force t-shirten på teknologi.

Først og fremmest er den mere åndbar med ventilerende mesh paneler i hver side.

Derudover er den udviklet med teknologien Force®, som med andre ord betyder at den er svedtransporterende, hurtigtørrende og smudsafvisende. Force t-shirten er produceret med 30-35% polyester, som er blandet med bomulden. Dette gør dels at denne t-shirt føles mere blød, er strækbar og har en tilpasset pasform.

Bomuld t-shirten K87 er lavet i 100% bomuld – i hvert fald i farverne sort, hvid, navy, port samt army grøn. Den består af robust bomuld, som er godt til dig der vasker dine t-shirts ofte. En mere slidstærk t-shirt får du altså ikke end denne.

Tekstil

Når det kommer til metervaren, er der en væsentlig forskel mellem bomulds t-shirt K87 med 229 gsm. (gram pr. metervare) og force t-shirten med 195 gsm. (gram pr. metervare).

Med andre ord, er vores bomulds t-shirt lavet i et kraftigere materiale, som er med til at gøre den slidstærk og holdbar selv efter mange vaske.

Dette betyder dog ikke at force t-shirten ikke er slidstærk. Tværtimod er den indbyggede Force® teknologi med til at holde kvalitet samt holdbarheden på samme niveau som vores bomulds t-shirt K87. Forskellen mærkes betydeligt når du er iført de pågældende t-shirts, hvor force t-shirt føles langt blødere og lettere end bomulds t-shirt K87.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.