Hold dig tør med Carhartt Rain Defender teknologien

Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning.

Kender du følelsen af, at du føler dig begrænset grundet regnvejr? Har du nogensinde hørt om en vandafvisende hættetrøje? Og betyder det så at du kan hoppe i havet uden at blive våd? Hvad er forskellen på vandtæt og vandafvisende? Få svaret i denne artikel.

Sommer i Danmark er ofte forbundet med store mængder regn. Vi mener ikke, at vejret skal være en begrænsing for dig og dine udendørs aktiviteter. Derfor vil vi præsenterer dig for Carhartt Rain Defender ® teknologi. En teknologi som vil gøre dit liv lettere og din påklædning mere praktisk.

Carhartt Rain Defender teknologi

Carhartt Rain Defender ® teknologi

Rain Defender ® teknologiens slidstærke og vandafvisende overflade gør tøjet modstandsdygtig overfor regn, tåge og sne. Med en utrolig holdbar og pålidelig vandafvisende overflade, er du sikker på, at fugt og regndråber praler af overfladen på tøjet. 

Dette holder dig tør og bidrager til, at du kan holde længere på jobbet. Rain Defender® bibeholder 70% styrke selv efter 20 vaske. 

Robust og højtydende regntøj er en ikonisk Carhartt funktionalitet, og en nødvendighed for enhver som arbejder udendørs. Det er dit udstyr, der gør forskellen mellem, at få udført det sidste stykke arbejde, eller at komme tilbage igen for at færdiggøre gårsdagens arbejde, grundet dårlige vejrforhold. 

Rain Defender ® slidstærke vandafvisende beklædningsgenstande er lige så funktionelle og komfortable, uanset om du fisker, jagter, arbejder eller står på sidelinjen ved en fodboldkamp i en kørende novemberregn.

Carhartt Wind Fighter ® teknologi

Vær fløjtende ligeglad med den blæsende vind. Med Wind Fighter® teknologi er du sikker på et membran, som forhindrer vinden i at trænge igennem. 

Produkter som indeholder Wind Fighter® teknologi er tilføjet et membran, som forhindrer vinden i, at trænge gennem stoffet og nå ind til din hud.

Carhartt Wind Fighter hættetrøje – En vandafvisende hættetrøje

Teknologien Rain Defender og Wind Fighter findes blandt andet i vores Wind Fighter hættetrøje fra Carhartt. Denne hættetrøje er både vindafvisende og vandafvisende, og er et absolut must i enhver garderobe. Hættetrøjen kan bruges som en overgangsjakke, men kan også bruges indenunder din jakke i de koldere måneder på året.

Er du på udkig efter en let overgangsjakke som du kan bruge om sommeren? Så kan vi klart anbefale vores Wind Fighter hættetrøje.

Carhartt wind fighter hættetrøje - grå
Carhartt wind fighter hættetrøje - sort
Carhartt wind fighter hættetrøje - sort
Carhartt wind fighter hættetrøje - grøn
Carhartt wind fighter hættetrøje - sort
Carhartt wind fighter hættetrøje - sort

En vandafvisende hættetrøje – fedt, men hvad kan den ellers?

  • Relaxed fit – Afslappet pasform
  • En tredelt hættekonstruktion med snorelukning
  • 100% polyester indvendig fleece for – 100% behagelig og blød
  • Brystlomme med lynlås lukning – beskytter din telefon
  • Frontlommer – lommer til at varme dine hænder
  • Ribstrikkede manchetter ved taljen og ved håndleddet – beskytter mod vind og kulde

Hvad er forskellen på vandtæt og vandafvisende?

Carhartt Rain Defender er en vandafvisende teknologi, hvilket betyder at den er bygget til at modstå let regn. Denne teknologi egner sig bedst til dig som er relativt lidt udendørs eller en sjælden gang går igennem en byge.

Ser vi derimod på et produkt som er vandtæt, skal du se efter Carhartt Storm Defender teknologi. Denne teknologi er både vandtæt, åndbar og findes oftest i vores Carhartt jakker. Teknologien er bygget til at stoppe enhver regndråbe, men lade din kropsvarme slippe ud. Denne teknologi er lavet til at klare større mængder vand og regn i modsætning til Rain Defender teknologi som blot er vandafvisende.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.