I mit virke som fotograf og meget aktiv outdoor menneske er det vigtigt at det beklædning jeg bruger er meget funktionelt og slidstærkt. De kriterier opfylder Carhartt til fulde.

Vi har talt med Thomas om hvilken Carhartt t-shirt der er hans favorit. Det tog ikke lang tid før han nævnte vores force t-shirts fra Carhartt. Som fotograf og outdoor enthusiast fortæller Thomas.. “Min ynglings t-shirt er en lidt ældre model, men med Force teknologien. Det betyder at den er hurtigttørrende og meget svedtransporterende. En vigtig detalje hvis jeg eksempelvis er på tur i flere dage og ikke skifter tøj så ofte.”

Thomas bruger flittigt vores force t-shirts året rundt. Han fortæller.. “problemet med mine Carhartt t-shirts er at jeg sjældent har dem for mig selv.” Han har nemlig nogle døtre som elsker at “låne” hans tøj i ny og næ.

Thomas fortæller endvidere at “T-shirten er meget robust, så når jeg tumler igennem skoven som en blæksprutte bliver den ikke revet i stykker. Jeg er hård ved mit tøj og forventer meget af det… når jeg er ude og pladsen i rygsækken er trang bliver mine t-shirts eksempelvis brugt som hovedpude, viskestykke, håndklæde, opsamler til eksempelvis bær samt en enkelt gang at skræmme nogle kamplystne gæs på flugt.”

Thomas iført Carhartt force t-shirt
"Jeg er hård ved mit tøj, og forventer meget af det" - Thomas

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.