Den perfekte vinterjakke

Synes du også det kan være forvirrende at vælge den bedste vinterjakke? Det forstår vi godt. Du skal nemlig helst vælge en vinterjakke, som både er behagelig, holdbar, åndbar og måske i et snit, som passer til din personlige stil. Med denne guide, vil vi hjælpe dig tættere på den perfekte vinterjakke.

Ofte kommer kulden ind de steder på jakken, hvor der kommer luft ind. Vær derfor opmærksom på kraven, knapper, manchetter mv.  

Det danske klima kan skifte meget, og er ofte svær at regne med, da den kan variere år fra år. Men en vinterjakke bør altid beskytte mest muligt mod kulden, som man oplever når der er koldfronter og spore i vejrudsigten. Der er ikke noget værre end at fryse. En vinterjakke skal ligeledes være vindtæt, da det ofte bliver rigtig koldt, når det blæser meget. Specielt hvis temperaturen er under frysepunktet. Derudover kan det også være vigtigt, at vinterjakken er vandtæt. For bliver din krop først våd, er det næsten umuligt at holde varmen, uanset hvor mange tekniske teknologier jakken indeholder.

Det er heller ikke alle vintre der er behov for en decideret vinterjakke, og mange benytter her en overgangsjakke uden på en sweatshirt. Vi vil som udgangspunkt altid vælge en god vinterjakke, for du bestemmer selv hvor mange lag du kører indenunder. Det vil altid være et subjektivt spørgsmål, om hvordan du kommer igennem vinteren.

Du kan nemt på alle vores Carhartt vinterjakker se, om jakken er udstyret med en vand- og vindafvisende teknologi. Se efter nedenstående teknologier i varebeskrivelsen på det enkelte produkt.

Rain Defender® = Vandafvisende
Wind Figther® = Vindafvisende

Vores guide tager udgangspunkt i at træffe den bedste beslutning. Vi mener derfor, at en god vinterjakke skal have en god teknisk profil, et flot og bevægeligt design.  

Vores guide tager udgangspunkt i at tage det bedste valg – både objektivt og subjektivt. En vinterjakke skal derfor både have en god teknisk profil (Det rigtige fyld, den bedste beskyttelse mod vind og regn, osv.) og samtidig være behagelig for dig.

Rigtig god fornøjelse! Husk vores eksperter altid sidder klar på vores live-chat, hvis du måtte have flere spørgsmål.

Se vinterjakker

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.