Undgå sved under armene med vores svedtransporterende t-shirts

Vidste du at vi har et stort udvalg af Carhartt t-shirts og sweatshirts, som blandt andet bekæmper sved og pletter?

Det er takket være Carhartt Force® Teknologi.

Ønsker du at blive klogere på denne teknologi og hvad den egentlig kan? Læs med i denne artikel, når vi dykker ned i Force® teknologien og viser hvilke Carhartt produkter, som indeholder Force®.

carhartt_outdoor

En produkt teknologi du ikke kan undvære.

Carhartt Force® teknologi bekæmper sved og pletter. Force® er ikke et stof. Force® er en samling af produktegenskaber og fordele for dig. 

Ser du Force® på et produkt, kan du være sikker på at det altid indeholder følgende teknologier: Fast Dry® teknologi, som gør produktet svedtransporterende. Anti-odor®, som er lugt bekæmpende og Stain Breaker® teknologi, som får tøjet til at se bedre ud over en længere periode. 

Konklusionen er, at Force arbejder hårdere, dag ud og dag ind, for hårdtarbejdende mænd og kvinder, til en rimelig pris. Hvis produktet siger Force, kan du være sikker på, at det blev udviklet til at have din ryg. Uanset om du er ude i solen eller på værkstedet, har du brug for fugttransporterende tøj og udstyr, der kan klare alt det, som dagen har at byde på. 

Når nålen på termometeret bliver ved med at vælte, kommer Carhartt Force® til sin ret. Ud over fugt- og lugtkontrol er Carhartt Force® gear let og alsidig, hvilket holder dig på det optimale komfortniveau hele dagen.

Carhartt – Force Flex Pocket T-shirt

En behagelig t-shirt som er sved- og fugttransporterende. Denne t-shirt, som iøvrigt også fås i langærmet, er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappende pasform. Med glatte og flade syninger, bidrager det til en blød og utrolig behagelig t-shirt.

Ud i naturen

Når du skal ud i naturen, anbefaler vi altid at du vælger et Force® produkt.

Det gode vejr er for alvor kommet for at blive, og med sommeren som er lige rundt om hjørnet, har du garanteret planlagt en masse udendørs aktiviteter.

Inden du pakker tasken og dit outdoor gear og drager på eventyr, synes vi du skal overveje om du har en god og solid påklædning. Vi synes nemlig ikke man skal gå på kompromis med kvaliteten af dit tøj. Vælg derfor en af vores Carhartt Force® T-shirts eller Sweatshirts, så du undgår at svede og risikere at blive syg.

Sweatshirts med Carhartt Force Teknologi

Lyt med i videoen herunder, når vores salgschef Claus fortæller lidt om vores populære Force hættetrøje fra Carhartt og hvilke funktioner den egentlig har.

Carhartt – Force Delmont Hættetrøje, Grafisk logo

Denne Carhartt Force Delmont Hættetrøje kommer med et smudsafvisende finish, som gør det lettere og hurtigere at vaske skidt og snavs af trøjen. Hættetrøjen er produceret med vores FastDry® teknologi, som transporterer sved og luft væk fra stoffet.

carhartt_canvas_camo_patch_cap
kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.