Husforbi 25 Jubilæums Hættetrøje, Ærme tryk, Unisex

DKK 625,00 m. moms
DKK 500,00 u. moms

Ryd

OBS: Modeller er store i størrelserne

De samme teknologier som du kender fra vores kendte Carhartt produkter.

I forbindelse med 25 års Jubilæum, har Hus Forbi udgivet en speciel edition tøj kollektion, som understreger Hus Forbi’s værdier, uden at kompromittere sælgernes uniformer. Det er de små ting i livet, som ofte betyder mest og gør den største forskel. Vi fejrer vores jubilæum gennem en tøj kollektion, som giver dig mulighed for både at støtte og state.

Til de første 1000 ordre vedlægger vi et gavekort på 100,- kr. til Dansk Supermarked. Gavekortet kan du give videre til din lokale Hus Forbi sælger. På den måde spreder du kærlighed og glæde på gaden – og støtter op om fællesskabet. Ved at tage et billede af dig selv iført tøj kollektion under tagget #fællesskabet er du med til at starte dialogen, som Hus Forbi dagligt er front-løber på.

100% bomuld

Hus Forbi t-shirts er produceret i 100% bomuld for at gøre tøjet slidstærk. Samme materiale som Hus Forbi's kendte uniform.

Original Fit

Hus Forbi hættetrøjerne er produceret i originalt fit, som gør den ekstra behagelig at have på.

Bygget efter samme teknologier

#fællesskabet

Carhartt er mere end blot et tøjbrand. Vi har i over 130 år nørdet, optimeret og bygget vores produkter stærkere, mere behagelige og samtidigt bibeholdt et råt look. Vi omfavner vores tøj produktion ud fra vores kunders behov og fysiske arbejdssituationer. Denne tilgang til vores tøj er netop derfor Hus Forbi, har inviteret os ind i deres fællesskab. For det at bo og sove på gaden stiller høje krav til tøjet. Her er tøj ikke noget der hænger i et klædeskab, men et nødvendigt onde for overlevelse.

Husforbi Tøj Kollektion

Bliv en del af fællesskabet

Hus Forbi fejrer 25 års jubilæum og den forbindelse har de fået produceret en special edition kollektion

Hvordan bidrager du til din LOKALE husforbi sælger?

#fællesskabet #lokal #husforbisælger

Ved de første 1000 ordre vedlægges et gavekort på 100 DKK til Dansk Supermarked. Gavekortet kan du give videre til din lokale Hus Forbi sælger. På den måde spreder du kærlighed og glæde på gaden – og støtter op om fællesskabet. Ved at tage et billede af dig selv iført tøj kollektion under tagget #fællesskabet er du med til at state dialogen, som Hus Forbi dagligt er front-løber på.