Menu

Husforbi 25 jubilæums cap - Citat tryk - Unisex

DKK 248.75 m. moms
DKK 199,00 u. moms

OBS: Modeller er store i størrelserne. Vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned

De samme teknologier som du kender fra vores kendte Carhartt produkter.

I forbindelse med 25 års Jubilæum, har Hus Forbi udgivet en speciel edition tøj kollektion, som understreger Hus Forbi’s værdier, uden at kompromittere sælgernes uniformer. Det er de små ting i livet, som ofte betyder mest og gør den største forskel. Vi fejrer vores jubilæum gennem en tøj kollektion, som giver dig mulighed for både at støtte og state.

Til de første 1000 ordre vedlægger vi et gavekort på 100,- kr. til Dansk Supermarked. Gavekortet kan du give videre til din lokale Hus Forbi sælger. På den måde spreder du kærlighed og glæde på gaden – og støtter op om fællesskabet. Ved at tage et billede af dig selv iført tøj kollektion under tagget #fællesskabet er du med til at starte dialogen, som Hus Forbi dagligt er front-løber på.

100% bomuld

Hus Forbi t-shirts er produceret i 100% bomuld for at gøre tøjet slidstærk. Samme materiale som Hus Forbi's kendte uniform.

Bygget efter samme teknologier

Carhartt er mere end blot et tøjbrand. Vi har i over 130 år nørdet, optimeret og bygget vores produkter stærkere, mere behagelige og samtidigt bibeholdt et råt look. Vi omfavner vores tøj produktion ud fra vores kunders behov og fysiske arbejdssituationer. Denne tilgang til vores tøj er netop derfor Hus Forbi, har inviteret os ind i deres fællesskab. For det at bo og sove på gaden stiller høje krav til tøjet. Her er tøj ikke noget der hænger i et klædeskab, men et nødvendigt onde for overlevelse.

Husforbi Tøj Kollektion

Med samme teknologier, som du kender fra de populære Carhartt-produkter

Out of stock
Out of stock
Out of stock

Husforbi 25 jubilæums cap – Citat tryk – Unisex

DKK 248.75 m. moms
DKK 199,00 u. moms

Hvordan bidrager du til din LOKALE husforbi sælger?

Hver gang du køber en Hus Forbi t-shirt, støtter du med 20 kr. direkte til et sæt sommer- eller vintertøj til en sælger på gaden. Vi mener, det er vigtigt at alle Hus Forbi-sælgere er ordentlig klædt på til de forhold, som de dagligt møder på gaden.

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.