Nu kan du få formstøbte høreværn hos Feiber

Pas på din hørelse med formstøbte høreværn

Formstøbte høreværn fra Bachmaier® er en ny type høreværn, der er designet til at passe perfekt til den enkelte persons øre. Høreværnene er fremstillet ved hjælp af en særlig formningsteknik, hvor et aftryk bliver taget af øret, og kommer dermed til at passe perfekt til dit øre.

Bachmaier® formstøbte høreværn er ideelle til håndværkere eller personer, der har behov for at beskytte deres hørelse mod støj og andre høje lyde på arbejdspladsen eller i fritiden. De er også populære blandt musikere, der ønsker at beskytte deres hørelse, samtidig med at de stadig kan høre musikken klart og tydeligt.

 

Fordelene ved formstøbte høreværn

De formstøbte høreværn fra Bachmaier® er meget komfortable at have på i længere perioder. Fordi de er formet specifikt til dit øre, er de behagelige at have på, og de giver en god tætning, der forhindrer støjen i at trænge ind.

Bachmaier® formstøbte høreværn også meget effektive til at beskytte din hørelse. De kan reducere støjniveauet med op til 30 dB eller mere, hvilket kan være afgørende for personer, der udsættes for høje lyde i deres daglige arbejde eller fritidsaktiviteter.

Formstøbte høreværn fra Bachmaier® er genanvendelige og kan holde i mange år, hvis de bliver passet og vedligeholdt korrekt. Det gør dem til en mere økonomisk og miljøvenlig løsning i forhold til engangshøreværn, som skal udskiftes regelmæssigt.

Alt i alt kan formstøbte høreværn være en effektiv og komfortabel måde at beskytte hørelsen på. De kan være en god investering for dig, der har behov for at beskytte din hørelse i længere perioder, og som ønsker en personlig og skræddersyet pasform.

Vil du høre mere om formstøbte høreværn?

Sådan tages aftryk

Alle vores høreværn fremstilles individuelt ud fra et aftryk af øret. Det sikrer, at høreværnet sidder optimalt og dermed yder den bedste beskyttelse. Det høje komfort medfører, at brugeren kan anvende høreværnene uden at opleve gener ved længere tids brug.

Forberedelse til aftryk

Vi anbefaler, at ørerne skylles med et håndkøbsprodukt fra apoteket dagen før aftrykstagning, da for meget ørevoks kan forringe kvaliteten af aftrykket.

Inden aftryksmaterialet kommes i øret, efterses det med et otoskop for at sikre, at øret ser normalt ud, og at det dermed er forsvarligt at lave aftrykket.

Herefter anbringes en skumstopper i øret og efterfølgende aftryksmasse. Massen skal sidde i øret i 3-5 minutter. Aftryksmassen kan godt knitre en smule i øret, og dette er normalt.

3D-Laserprint

Når aftryksmassen er størknet, tages aftrykket nænsomt ud af øret og sendes til vores laboratorium hvor det scannes. Herefter designes høreværnet med dets individuelt valgte komponenter og fremstilles i en 3D-printer. Cirka tre uger efter aftrykstagning er høreværnet leveret til modtageren og klar til brug.

Vi gemmer alle aftryk, så det er muligt at genbestille nye høreværn uden aftryk inden for 2 år.

 

Formstøbte høreværn til flere formål

Arbejde

Motorsport

Jagt

Musik

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.