Husforbi Tøj kollektion

25 år på gaden

#fællesskabet #kærlighedtilfællesskabet

Carhartt og Hus Forbi har gennem en årrække samarbejdet om at udvikle sælgernes velkendte uniformer. Et diskret venskab mellem Carhartt og Hus forbi er nu blevet et større fællesskab. Carhartt har derfor hjulpet Hus Forbi med en jubilæums line. Tøj kollektionen er med nøjagtig samme teknologier, som hver dag holder den enkelte hus forbi sælger varm og fleksibel.

25 års jubilæum

#fællesskabet #25år #jubilæum

I anledning af Hus Forbi 25 års jubilæum, retter vi fokus på det som samler os, fremfor det som skiller os. For os er den vigtigste agenda fællesskabet. Fællesskab mellem grupper af hjemløse og socialt udsatte, fællesskab i Danmark. Et fællesskab hvor vi kommer hinanden ved, deler holdninger, ser hinanden i øjnene og investere tid i hinanden på tværs af samfundets lag.

For at skabe en større dialog har Hus Forbi samlet det hele digitalt. Du kan derfor følge med på hashtagget – #fællesskabet – hvor folk deler billeder af dem selv iført vores 25 års jubilæums tøj. Dette for at skabe en fælles agenda, et fælles feed, hvor vi sammen, hver især, kan råbe højt og værne om fællesskabet.

Jubilæums linje

Bygget efter samme teknologier

#fællesskabet #carhartt #feiber

Carhartt er mere end blot et tøjbrand. I mere end 130 år har vi nørdet, optimeret og bygget vores produkter stærkere, mere behagelige og samtidigt bibeholdt et råt look. Vores tøj tager udgangspunkt i vores kunders behov og de krav der stilles til pasform, tekstil og holdbarhed. Netop derfor mener Hus forbi, at vores tøj var det perfekte valgt til deres avissælgere. For det at bo på gaden, stiller høje krav til tøjet. Her er tøj ikke noget der hænger i et klædeskab, men et nødvendigt onde for overlevelse.

Hvordan bidrager du til din LOKALE husforbi sælger?

#fællesskabet #lokal #husforbisælger

VED DE FØRSTE 1000 ORDRE VEDLØGGES ET GAVEKORT PÅ 100 DKK DANSK SUPERMARKED

Gavekortet håber vi på du vil forære det til din lokale Hus Forbi-sælger. På den måde spreder du kærlighed og glæde på gaden – og støtter op om fællesskabet. Ved at tage et billede af dig selv iført tøjet under hashtagget #fællesskabet er du også med i dialogen online. 

Artikel

Vi har i samarbejde med Hus Forbi skrevet en artikel, hvor du kan læse bredt om Hus Forbi’s oprindelse og hvordan vi dagligt samarbejder om at skabe de bedste rammer for alle Hus Forbi-sælgere i Danmark. 

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.