Stanley

Hos Feiber finder du et stort udvalg af Stanley produkter. Du kan finde alt lige fra køletasken til de klassiske termoflasker og termokopper som kan bruges til hverdags- og arbejdsbrug eller til weekendturene ude i naturen. Her finder du flasker både med og uden håndtag. Du kan få forskellige størrelser, farver og funktioner alt efter hvilke præferencer du har.

 

Selve Stanley-brandet blev skabt i 1913 af opfinderen William Stanley Jr. som producerede denne vakuumflaske af rent stål til væsker, som vi kender i dag. Brandet er ikke bare et mærke men også et ikon. I dag indgår de som en klassisk del af både hverdags, arbejds- og friluftslivet. Med Stanleys brand får du den ultimative løsning til at holde dine produkter varme eller kolde. Her er man bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Produkterne kommer med en robusthed, der gør, at de kan modstå det meste. Det gør dem ideelle at medbringe på arbejdspladser, udendørseventyrerne eller blot som en del af dagligdagen. Med den høje standard af stål-materiale og med en dobbeltvæg for at skabe en bedre isolation, får både du en ekstrem holdbarhed. Du får også et produkt som holder væskernes temperatur optimale over lang tid i løbet af dagen.

Produkterne kommer i et lækkert stilfuldt og funktionelt design i mange flotte farver. Hos selve producenten er der lagt stor vægt på grøn omstilling. For her er man i fuld gang med en proces, hvor målet er at skabe produkterne af genanvendeligt materiale for at opnå en større bæredygtighed.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.