Ændringer af åbningstider og afsendinger af pakker henover julen. Læs mere her.

På udkig efter en mandelgave?
Skal du også stå for årets mandelgave, men er løbet lidt tør for ideer. Bare rolig! Vi har den perfekte hemmelige mandelgave, som passer til enhver smag uanset alder og køn
Køb mandelgave

Står du og mangler julegaver til familien? Dine ansatte eller blot en god ven, så har vi her samlet en masse julegaveideer fra Carhartt, Stanley og Wolwerine. Uanset dit budget har vi et bud på hvordan du kan købe den perfekte julegave.

Viser 1–20 af 31 resultater

Nem ombytning af julegaver
Vi har nem fragt og fri returnering helt frem til jul! Dette gælder både gaver til dig selv og dine kære. Vi vedlægger faktura og returlabel. 

Alle julegavekøb gjort via Feiber.dk fra d. 1. december og helt frem til jul (d. 24 december) kan returneres/ombyttes til og med d. 31. januar 2022

Sådan får du pakken inden jul
Vil du være sikker på at din pakke leveres inden d. 24. december, skal vi have din bestilling senest d. 20. december kl. 13. Vi kan kun nå at sende lagervarer på dette tidspunkt og ikke fjernlager varer. Vi sender dog pakker frem til d. 22. december.

Vær opmærksom på at PostNord ikke leverer pakker d. 24. december.

Giv lidt ekstra denne jul ♥️
Støt din lokale Hus Forbi sælger og køb deres 25 års jubilæums tøj.
Ved køb af jubilæuems tøjet får du et gavekort med til din lokale Hus Forbi sælger. Spred både kærlighed, budskab og giv lidt ekstra.
Støt din lokale Hus Forbi sælger

FÅ EN GRATIS CARHARTT HUE MED I DIN ORDRE

Benyt kupon: Gratishue

Du anvender blot koden ved checkout på feiber.dk, så smider vi automatisk en Carhartt hue med i købet.

*Kampagnen udløber d. 31. januar 2022 og kan ikke kombinereres med andre tilbud.