Menu

kort logoer

Komfortabelt fodtøj gør en kæmpe forskel for dig, som er på fødderne det meste af dagen. Steel Blue’s komfortable arbejdsstøvler er designet til komfort og fremstillet til arbejde.

Deres komfortable arbejdsstøvler støtter hele din krop, mens du arbejder. Efter en en lang dag – og uge efter uge – betyder det at du reducerer risikoen for lænde- og hoftespændinger, knæsmerter og andre lidelser forårsaget af fodtøj af dårlig kvalitet.

Når dine arbejdsstøvler sidder korrekt, beskytter du dine fødder og understøtter hele kroppens sundhed, så du kan give den fuld gas på dit job. De rigtige arbejdsstøvler holder dig nemlig energisk og produktiv hele dagen – og også på de ekstra lange arbejdsdage.

Steel Blue arbejdsstøvler
Steel Blue arbejdsstøvler

6 fede funktioner, der gør en forskel for din arbejdsdag:

I denne artikel går vi i dybden med teknologien bag Steel Blue’s komfortable arbejdsstøvler og guider dig til støvlernes mange fede funktioner.

Såler der absorberer stød

Kan du sætte flueben ved nogen (eller alle) af disse aktiviteter i løbet af din arbejdsdag?:

  • Hopper du ind og ud af en truck/bil?
  • Kravler du på stiger?
  • Går du på ujævne og/eller hårde underlag
  • Går du på trapper?
  • Håndterer du tunge maskiner?
  • Laver du tunge løft?
  • Samler du mange ting op fra jorden og bøjer ofte i knæene?

De komfortable arbejdsstøvler fra Steel Blue absorbere stød fra aktiviteter som disse aktiviteter og sikrer at du undgår unødige belastninger og smerter i kroppen.

Vores fødder hjælper os med at komme fra A til B, men ved hvert skridt absorberer de også op til to gange din kropsvægt i belastning. Og når vi samtidig skal lave tunge løft eller stå i uhensigtsmæssige positioner, så øges belastningen yderligere.

Derfor er det vigtigt for dit generelle velbefindende at du har støttende, komfortable og hensigtsmæssige arbejdsstøvler på. Med gladere fødder får du også mindre kropslig træthed og mere produktivitet.

Steel Blue arbejdsstøvler

Meget mere support og stabilitet i dine arbejdsstøvler

Faldulykker fører til arbejdsskader på tusindvis af arbejdspladser hvert år. Et fald kan give alvorlige muskel- og ledskader, men også mindre skader som sår og grimme blå mærker. Ofte sker ulykkerne på grund af dårligt fodtøj.

Steel Blue arbejdsstøvler har skridsikre ydersåler og holder dig derfor på benene på de mest glatte og ujævne overflader.

De komfortable og lette Steel Blue arbejdsstøvler stabiliserer også dine ankler og forhindrer at du vrikker om og får skader på ankler og knæ.

Next level fleksibilitet

Meget få arbejdsstøvler rammer den perfekte balance mellem fleksibilitet og sikkerhed. Men Steel Blue’s letvægtsarbejdsstøvler arbejder med dig – ikke imod dig – og reducerer belastninger og smerter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset om du går, klatrer op I en truck, kravler op ad en stige eller bare bukker dig nedfor at samle noget op, så vil Steel Blue’s arbejdsstøvler arbejde med dine bevægelser.

Slut med kolde, våde fødder

Der er få ting der er mere ubehagelige end et par våde arbejdsstøvler. Men det tidspunkt hvor du finder ud af at dine arbejdsstøvler ikke er vandtætte, er skaden allerede sket – og du står med kolde, våde fødder.

Steel Blue’s vandtætte arbejdsstøvler holder dine fødder tørre hele dagen – noget der især er vigtigt hvis du arbejder udendørs om vinteren eller på kolde, våde efterårsdage.

Ingen kogende fødder i vores arbejdstøvler

At være håndværker betyder ofte mange, lange arbejdsdage udenfor – i al slags vejr – året rundt. Arbejdsstøvlerne skal derfor være lette og komfortable, men skal også være åndbare, så fødderne ikke koger inde I støvlerne.

Steel Blue’s arbejdsstøvler er ekstra åndbare for øget komfort uden at de går på kompromis med din sikkerhed.  

Steel Blue arbejdsstøvler

Arbejdsstøvler med den perfekte pasform til dine fødder

Alle fødder er unikke; der er ingen one-size-fits-all, når det kommer til arbejdsstøvler til mænd og kvinder.

Steel Blue’s sortiment byder både på arbejdsstøvler med snører, lynlås eller støvler du bare kan hive på. Så du kan nemt finde den pasform der passer dine fødder bedst.

Har du en arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver, kan det være en god idé at have flere arbejdsstøvler at vælge mellem. Udfører du for eksempel mange tunge løft kan en støvle med snører være en god løsning, hvorimod en støvle, du bare hiver på, kan være god til dage hvor du primært går eller kører bil.

Har du allerede skader eller ubehag i dine fødder, kan Steel Blue’s guide til hvordan du snører dine støvler rigtigt give dig øget stabilitet og komfort.

30-dages 100% komfortgaranti

Steel Blue tager komfort seriøst og er derfor også den første producent i verden, der garanterer komfort og kvalitet på deres arbejdsstøvler med deres 30-dages 100% komfortgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med støvlernes komfort efter 30 dages brug, så kan du bytte til en anden støvle eller få pengene retur. Læs mere her.

Steel Blue arbejdsstøvler
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på pinterest

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.