Carhartt Workwear

Kommer snart! Carhartt The Legacy Series

14. november 2013

Vi har flyttet lager

8. oktober 2013

Vi har bygget nyt lager ved Næstved, og vi er netop flyttet dertil.

Vi modtager derfor ikke længere forsendelser på adressen i Søborg.

Flytningen betyder også, at vi har valgt ikke længere at have showroom. I stedet vil vi i fremtiden arbejde med andre måder at præsentere vores sortiment på.

Carhartt lancerer vandafvisende Quick Duck® til vinteren 2013

 

Carhartt arbejdstøj er designet til ikke alene at hjælpe arbejdere og håndværkere modstå elementerne, men også at trives i dem. Carhartt, som har været et kvalitets arbejdstøjs brand siden 1889, introducerer flere nye styles til denne vinter, som er gearet til hårdtarbejdende mænd.

“We know that Mother Nature is going to test us daily with conditions that are hot, cold, sunny, rainy or muddy – and sometimes all of the above.  To get through it all, hard-working men need hard-working clothing and Carhartt’s line is up for the challenge,” siger Sue Fuller, general merchandising manager, Carhartt. 

Nøgleprodukter til vinteren 2013 er de nye Quick Duck ® produkter.

Quick Duck ® Woodward Traditional Jacket – vælg vores Quick Duck ® Woodward traditional jacket, når du har brug for optimal bevægelsesfrihed. Jakken er konstrueret af Carhartt Quick Duck ® materiale, som er en 288 grams kanvas bestående af 60% bomuld/40% polyester med en robust, vandafvisende finish. Det er 30% lettere og cm for cm lige så slidstærkt som Carhartt sandstone duck. Jakken har nylon fór, som er quiltet til midweight polyester isolering, Opbevar dine ting i de 6 lommer; to inderlommer, to brystlommer med flapper og trykknapper samt to lavtsiddende lommer foran på jakken. Den venstre brystlomme har udgang til høretelefoner (media port), så du kan føre dem ud fra en mobiltelefon eller afspiller. For at sikre optimal bevægelsesfrihed er der ergonomisk designede vinkelede manchetter på ærmerne, læg på ryggen samt albuerne. Den høje krave kan lynes helt op, så kulden holdes ude, og indvendige ribstrikkede stormmanchetter i ærmerne holder varmen inde i jakken. For at opnå maksimal Carhartt styrke er jakkens hovedsømme syet med tre sømme.

Derud over tæller Carhartt Quick Duck serien: Quick Duck ® Woodward Active Jacket, Quick Duck ® Roane Shirt Jacket, Quick Duck ® Woodward Vest og Woodward Bib Overall.

Nyt katalog Carhartt Workwear Fall/Winter 2013

 4. september 2013

Feiber Distribution produktmappe og nyhedsbrev

4. september 2013

Vi har netop sendt vores nye produktmappe samt første nyhedsbrev ud til vores kunder.

Vores mål er at sørge for, at I, vores kunder, får alle de informationer, som er relevante for vores samarbejde.

I mappen er det nye katalog fra Carhartt Fall/Winter 2013, samt produktblade på vores andre produkter. Hav dit eksemplar stående i reolen. Vi opdaterer løbende mappen, når vores konsulenter kommer forbi.

 

Feiber Distribution kundeevent på Jyllandsringen 25. august 2013

I forrige weekend var vi med på Jyllandsringen til DTC race, og søndag havde vi inviteret kunder og samarbejdspartnere til race med tribunepladser og forplejning af Wurstwunder.

Vi sponsorerer Raceclub 24, hvis kører Kim Rødkjær stillede op i AUTO G – DTC Danish Thunder Sport Championship. På vores stand præsenterede vi varer fra den nye efterår/vinter kollektion fra Carhartt.

Vi siger tak for en hyggelig dag til Jer, der lagde vejen forbi.

Klik på billederne for større version

Carhartt® Multi Pocket Ripstop Pant nu også i farverne hvid og grå

Vi har nu også fået Carhartt® Multi Pocket Ripstop Pant i farverne hvid og grå/gravel.

Klik på billederne for se større version

Hvid (100233WHT) & grå/gravel (100233GVL)

NYHEDER FRA CARHARTT® WORKWEAR I MAJ 2013

Carhartt® Workwear introducerer to nye arbejdsbukser i løbet af maj 2013. Arbejdsknickers i ¾ længde til sommervarmen samt en ny model hellange arbejdsbukser. Begge modeller kommer på lager medio maj i sort.

Fælles for begge modeller er:

  • lommer af Cordura® tekstil til knæpuder, topload med velcrolukning
  • fremstillet af 100% Ripstop bomuld
  • aftagelig udvendig lomme i Cordura® tekstil
  • lommer med tryknapper, tommestoklomme og hammer loop
  • forstærkede syninger

Klik på billederne for se større version

Carhartt Workwear i pitten hos Team Wounded Racing

Vi er stolte af at have kunnet støtte Team Wounded Racing (TWR) holdet med Carhartt arbejdstøj til deres mekanikere. Lige nu kan man følge TWR og teamchef Jason Watt hver torsdag på TV2 i "Jason og Soldaterne".

Team Wounded Racing (TWR) er et nystartet racing team bestående af fysisk sårede soldater. Kørerne på teamet er i større eller mindre grad fysisk handicappede, herunder både amputerede og rygmarvsskadede. Fælles for alle er, at de har pådraget deres skade i forbindelse med udsendelse med de danske styrker i Afghanistan.

Målet for 2013 sæsonen er forsat at deltage i samtlige afdelinger af DEC og forsvare vores 3. Plads i klasse 4.
Læs mere om Team Wounded Racing her: www.teamwoundedracing.dk